5.9.2013 16:49

Προώθηση εκτός συνόρων

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Σμύρνη, μία πρωτοβουλία που πάρθηκε στα πλαίσια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Σμύρνης, μία μεγάλη επιχειρηματική αποστολή στην τουρκική  μεγαλούπολη (29 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2013), που περιλάμβανε όλο το επιχειρηματικό φάσμα, δηλαδή εμπορικές επιχειρήσεις, παραγωγικές & αγροτικές επιχειρήσεις, τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κ.α.), επιχειρήσεις & φορείς παροχής υπηρεσιών, κ.α., με στόχο το άνοιγμα νέων εμπορικών δρόμων και αγορών, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Στόχος της συγκεκριμένης αποστολής ήταν η “εφ’ όλης της ύλης” προώθηση της παραγωγικής, εμπορικής & τουριστικής φυσιογνωμίας των νησιών, εκτός όλων των συσκέψεων και συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη των παραπάνω φορέων, κυρίαρχο ρόλο διαδραμάτισε η αυτόνομη – ιδιωτική παρουσίαση των επιχειρήσεων – φορέων, στην “82η Διεθνή Έκθεση Σμύρνης”, η οποία ιστορικά και επιχειρηματικά αποτελεί την κορωνίδα των εκθέσεων της γείτονος χώρας, με πάνω από 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες (επαγγελματίες και ευρύ κοινό).

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ