11.4.2014 10:47

Προβολή 30 επιχειρήσεων

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ “5Ο AGRO QUALITY FESTIVAL 2014”

Στο “5ο AGRO QUALITY FESTIVAL 2014”, που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού» στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Νέο Φάληρο, Αθήνα) και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συμμετείχε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου σε μια προσπάθειας συνεχούς παρουσίας των επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων & ποτών των νησιών του Βορείου Αιγαίου στα μεγαλύτερα εμπορικά γεγονότα της Ελλάδας και του εξωτερικού

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 30 επιχειρήσεις από το Β. Αιγαίου ενώ την τελευταία ημέρα του festival τα προϊόντα του Βορείου Αιγαίου είχαν την τιμητική τους μέσω επιδείξεων ζωντανής μαγειρικής και παρουσίασης τοπικών παραδοσιακών  συνταγών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλής Βερβέρης, αφού ευχαρίστησε τις παραγωγικές επιχειρήσεις και τις χορηγούς ακτοπλοϊκές εταιρείες, που συνέβαλαν δυναμικά στην προσπάθεια παρουσίασης της αγροτικής – παραγωγικής  φυσιογνωμίας του Βορείου Αιγαίου μέσω του “5ου AGRO QUALITY FESTIVAL 2014”, δήλωσε ότι η Περιφέρεια για ακόμη μία φορά έδωσε το παρόν σε ένα καταξιωμένο εμπορικό γεγονός, στηρίζοντας ενεργά την ανάπτυξη της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα των νέων και μικρών επιχειρήσεων, ενώ ευχήθηκε να υπάρξει ευόδωση των στόχων και αποτελεσματικότητα στις πωλήσεις τους. Τέλος, τόνισε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συνεχίσει και θα εντατικοποιήσει την ενεργό στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής, προς υφιστάμενες και νέες αγορές.      

       
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ