15.6.2017 10:57

Ουδέν κακόν ... αμιγές καλού

Έχει δαμάσει την τουριστική επιχειρηματικότητα η προσφυγική κρίση. Συζητάμε πια, όταν μιλάμε για τουρισμό, για έναν πολυτραυματία, στου οποίου το ήδη βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό προστέθηκε και η επάρατος. Κανένας, μα κανένας επιχειρηματίας που σέβεται τα λεφτά του δεν ασχολείται πια με το αντικείμενο.

Στην αγορά είχε αρχίσει ήδη ο κύκλος της συζήτησης πόσο θα αντέξει την πίεση ο όμιλος Φεγγουδάκη. Θα την αντέξει γιατί υπάρχει το πείσμα του Αντώνη... Μόνο όσοι δεν τον έχουν γνωρίσει από κοντά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

«Υπήρχαν δυο σκέψεις. Οι μονάδες μένουν ανοιχτές και με τις κοινωνικές εκδηλώσεις βγάζουν τα έξοδα τους. Εγώ όμως τις έκανα για να δίνω δουλειά σε πολλούς Χιώτες και το ρόλο τους τον επιτελούν όταν λειτουργούν από και για τον τουρισμό», μετέφερε το μήνυμα ο ιδιοκτήτης του ομίλου.

Για πρώτη φορά στην επί τρεις δεκαετίες παρουσία του στη Χίο ο mr Τουρισμός κινείται με τόση επιμονή να ανατρέψει καταστάσεις. Εμφανίζεται αποφασισμένος να συμβάλει να ανοίξουν νέες αγορές και τα ξενοδοχεία να παραμείνουν ξενοδοχεία. Το πείσμα το Φεγγουδάκικο μην σας εκπλήξει και τώρα να τα καταφέρει...  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ