22.2.2012 13:47

«Όταν το ολιγοπώλιο εμποδίζει την ανάπτυξη»

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΡΓΚΕΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διάλεξη του Επίκουρου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ιωάννη Τσαμουργκέλη  με τίτλο  «Όταν το ολιγοπώλιο των τραπεζών εμποδίζει την ανάπτυξη.  Η Ελληνική περίπτωση» θα πραγματοποιηθεί την
Τετάρτη 29 Φλεβάρη, στις 18.00, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο.
Η διάλεξη αναφέρεται στο ρόλο της νομισματικής πολιτικής και του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στη διαμόρφωση της κρίσης της ελληνικής οικονομίας και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες στον τραπεζικό κλάδο για την επίτευξη της ανάταξης της οικονομίας σε μια προοπτική βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.
O Ιωάννης Τσαμουργκέλης είναι Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικής, του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Αξιοποίησης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου. Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συλλογικούς τόμους και συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια, ενώ άρθρα του δημοσιεύονται στον ελληνικό και διεθνή τύπο. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντικό Στέλεχος σε τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες και μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια πολλών εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εισηγμένων και μη εισηγμένων σε χρηματιστήριο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ