11.2.2022 11:42

Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος

Πού μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες

Το τελευταίο διάστημα πλήθος πολιτών, από αρκετά νησιά της Περιφέρειάς μας, έχει επικοινωνήσει με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, προκειμένου να καταθέσει απορίες, ερωτήματα, αλλά και παράπονα, σχετικά με τη λήψη λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος με πολύ αυξημένο κόστος (υπέρογκα ποσά προς καταβολή), εν συγκρίσει με το πρόσφατο παρελθόν, από πλευράς διαφόρων εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας και επειδή η Υπηρεσία μας δεν έχει αρμοδιότητα στο εν λόγω ζήτημα, παραθέτουμε κατωτέρω τα στοιχεία των φορέων, που μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες, προς υποβολή αιτημάτων, ερωτημάτων και καταγγελιών:

Συνήγορος του Καταναλωτή- Ανεξάρτητη Αρχή

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 144 - 11471 Αθήνα

Τηλ.: 210-6460612, 210-6460862

email: grammateia@synigoroskatanaloti.gr 

Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

Γενική Διεύθυνση Καταναλωτή

Πλατ. Κλαυθμώνος - 10677 Αθήνα 

Τηλ.: 210-3893000

email: 1520@efpolis.gr 

Επίσης, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Ενώσεις Καταναλωτών (όπου αυτές υφίστανται) για περαιτέρω πληροφόρηση και ενέργειες.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ