30.6.2017 10:19

Μόνοι μας. Μπορούμε να το καταλάβουμε;

Γυναίκες σε αυλές ιδιωτικών ή δημόσιων χώρων παρασκευάζουν χάχλες, γιουφκάδες ή μανεστράκι και παροτρύνουν τους επισκέπτες να συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας. Παιδικά εργαστήρια παραδοσιακών συνταγών, πρωτότυπες ιδέες σερβιρίσματος, open bar στην παραλία, σύνθεση menu με ντόπιες πρώτες ύλες και πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις διαρθρώνουν το 1ο Lesvos Food Fest που διοργανώνεται στο Μόλυβο από 14 ως 16 Ιουλίου.

Να μια πρόταση διακοπών για όσους αισθανόμαστε την ανάγκη αλληλοϋποστήριξης των νησιών μας. Να πάμε Λέσβο ή Σάμο φέτος, να ενισχύσουμε τουριστικές οικονομίες που μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Να και μια πρόκληση, ταυτόχρονα, για τους δικούς μας επαγγελματίες. Το 1ο Lesvos Food Fest δεν περίμενε ούτε την Περιφέρεια, ούτε το Δήμο να το οργανώσει. Αυτοοργανώθηκε από το Molyvos Wine & Dine, δηλαδή το Σύλλογο Εστιατόρων του Μολύβου σε συνεργασία με τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου. Επικουρικά ήρθαν να συμπράξουν Περιφέρεια, Δήμος και λοιποί φορείς.

Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στη δουλειά τους, μέσα από το lesvosfoodfest.com, θα σας εκπλήξει. Και θα σας κάνει να αισθανθείτε ακόμα πιο άμεση την ανάγκη κι εμείς να αποκτήσουμε ιδιωτική αντίληψη χειρισμού του τουρισμού μας. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ