10.3.2014 13:36

Μια αποστολή- δυο εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

Με 30 και πλέον επιχειρήσεις και από τα μεγάλα νησιά του Βορείου Αιγαίου, η Π.Β.Α. θα συμμετάσχει στις δύο κορυφαίες αμιγώς επαγγελματικές και καθαρά εμπορικές διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών της χώρας (με ρητή απαγόρευση λιανικών πωλήσεων), που διοργανώνονται σχεδόν ταυτόχρονα στην Αθήνα:    

α) τη "DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS" (14 – 16 Μαρτίου 2014, Εκθεσιακό Κέντρο "HELEXPO", Κηφισίας, Μαρούσι), που διοργανώνεται από τη "Δ.Ε.Θ. HELEXPO" και αποτελεί την αθηναϊκή προέκταση της γνωστής “DETROP Θεσσαλονίκης”, και

β) τη "FOODEXPO GREECE" (15 – 17 Μαρτίου 2014, Εκθεσιακό Κέντρο "METROPOLITAN EXPO", Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), που διοργανώνεται από τη "FORUM Α.Ε." (διοργανώνει τις πολύ γνωστές και απολύτως επιτυχημένες “HO.RE.CA.” και “ARTOZA” επί πολλά συνεχή χρόνια).     

Μεγάλος χορηγός των δύο συμμετοχών της Π.Β.Α., είναι η ακτοπλοϊκή εταιρεία “BLUE STAR FERRIES”, ενώ αρωγός στο όλο εγχείρημα η ακτοπλοϊκή εταιρεία “NEL LINES”.       

Με δεδομένη δε τη βούληση πολλών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων & ποτών του Βορείου Αιγαίου να συμμετάσχουν και στις δύο έναντι οικονομικής επιβάρυνσης, προκειμένου να αναπτύξουν την εξωστρέφειά τους και να επιτύχουν άμεσες εξαγωγικές συμφωνίες, η Π.Β.Α. αποφάσισε να οργανώσει και να συντονίσει τη μοναδική αυτή παρουσία, που αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την προώθηση των προϊόντων των νησιών, υπό το moto: "Μία αποστολή – δύο εκθέσεις". Το γεγονός της ταυτόχρονης διπλής παρουσίας συμβαίνει για πρώτη φορά, ενώ οι επιχειρήσεις του Βορείου Αιγαίου, θα είναι οι μοναδικές από όλη την Ελλάδα, που υπό τη σκέπη ενός συντονιστικού αυτοδιοικητικού φορέα, θα βρίσκονται το ίδιο διάστημα και στα δύο μεγαλύτερα εμπορικά γεγονότα της χώρας. Εννοείται πως η φυσική παρουσία των επιχειρηματιών, στελεχών των επιχειρήσεων και εκπροσώπων τους, είναι απολύτως υποχρεωτική και στις δύο εκθέσεις. 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ