23.5.2014 13:03

Κρουαζιέρα θα σε πάω…

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ LOUIS CRUISES Ο Θ.ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

Πρόταση για δρομολόγια με δυνατότητα κυκλικής επιβίβασης/αποβίβασης στη Χίο, με αντίστοιχες τροποποιήσεις και στην τιμή του ναύλου, έχει υποβάλλει στην εταιρεία Louis Cruises το τουριστικό γραφείο του Θεόδωρου Μιχαλάκη που την αντιπροσωπεύει στη Χίο, με στόχο η κρουαζιέρα να γίνει πιο προσιτή και για τους κατοίκους του νησιού μας. Η απάντηση αναμένεται σύντομα, όπως δηλώνει η υπεύθυνη της ΙΟΝΙΑ Τουριστική, Ελένη Γλύκα.

Πληροφορίες του «π» αναφέρουν ότι  η εταιρεία εξετάζει την πρόταση πολύ σοβαρά  και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να την κάνει αποδεκτή, τουλάχιστον για ένα αρχικό πειραματικό στάδιο.

Έμμεσα, έτσι, εκτός από την κρουαζιέρα με απόπλου και κατάπλου τη Χίο, μπορεί να προστεθεί ένα ακόμη δρομολόγιο που θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ολοκληρώνουν την κρουαζιέρα ή το ταξίδι τους στο Λαύριο ή και αντίστροφα από Λαύριο προς Χίο.

Τα δρομολόγια

Το κρουαζιερόπλοιο Louis Cristal της εταιρείας Louis Crouises, συνεχίζοντας τα προγραμματισμένα έως και τις 7 Ιουλίου δρομολόγια του, έφερε στην αγορά για πέντε ώρες χτες το πρωί - από τις 07:00έως και τις 12:00 - άλλους 712 επιβάτες.
Ήταν το τέταρτο από τα 18 προγραμματισμένα δρομολόγια από την  1η Μαΐου που η εταιρεία μας έχει εντάξει στους τόπους προορισμού της.
Το ωραίο σκαρί θα επανέλθει στη γραμμή πάλι από τις 11 Σεπτεμβρίου για άγνωστο, προς το παρόν, χρονικό διάστημα.  Το 160 μέτρων και 25.611 τόνων πλοίο ξεκινάει τις κρουαζιέρες του από το Λαύριο, πιάνει πρώτο λιμάνι Κωνσταντινούπολη, γυρίζει στο Κουσάντασι, από εκεί πάει Σαντορίνη, κατεβαίνει στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης, στη Ρόδο και τη Σύμη, ανεβαίνει στη Χίο και από εκεί γυρίζει στη Μύκονο και καταλήγει στο Λαύριο.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ