22.5.2013 16:38

Κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

Με το συνδικαλιστικό τους όργανο τα «βάζουν» οι υπάλληλοι της ΔΥΟ Χίου καταγγέλλοντας ότι η ΠΟΕ ΔΟΥ έχει μείνει απαθής κι έχει υποταχθεί στην απόφαση της κυβέρνησης να συρρικνώσει τις ΔΥΟ μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η ΔΥΟ Χίου.
Σε επιστολή της την οποία τιτλοφορούν «Άλλα μου λεν τα χείλη σου και άλλα οι καρδιά σου» οι εργαζόμενοι της ΔΥΟ Χίου ζητούν:
• Την άμεση σύγκλιση της εκτελεστικής επιτροπής με την παρουσία εκπροσώπων των πρωτοβάθμιων Σωματείων
• Τη σύνταξη και αποστολή ανοικτής επιστολής σε όλους τους φορείς, με την οποία θα τους ενημερώνουν για τις επιπτώσεις από τις συνενώσεις των εφοριών
• Την αντιμετώπιση του ζητήματος μαζί με όλους του επαγγελματίες και εργαζόμενους που βάλλονται.

«Σας καλούμε να απεμπλακείτε από τα συνδικαλιστικά παιχνίδια που χρόνια τώρα παίζονται στην πλάτη του κλάδου και να συνειδητοποιήσετε  ότι οι υπογραφές σας θα σας ακολουθούν ως ερινύες στη μοναξιά της συνείδησης σας…. Κι επειδή τα γραπτά μένουν, σας υπενθυμίζουμε την από 12-04-2013 ανακοίνωση σας για αγώνες και κινητοποιήσεις και περιμένουμε να μας διαψεύσετε…

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ