14.1.2013 16:53

Η Βιέννη μας διαφημίζει, εμείς λείπουμε

ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΙΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βιέννη μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της χώρας η Ferien- Messe Wien που διαφημίζει εντατικά τη Χίο ως έναν από τους καλοκαιρινούς προορισμούς που μπορούν να επισκεφθούν οι Αυστριακοί.

Στην έκθεση διαφημίζεται πολλαπλά και η πρώτη απευθείας αεροπορική σύνδεση της Χίου με την Βιέννη που θα εγκαινιαστεί την Άνοιξη και στην οποία εναποθέτουν αρκετές ελπίδες οι Χιώτες επαγγελματίες του τουρισμού για την ανάκαμψη του αρνητικού τουριστικού κλίματος της Χίου που σημειώνει πτώση τα τελευταία χρόνια.

Την παρτίδα της τοπικής εκπροσώπησης έσωσαν τρεις επαγγελματίες, η Αντιγόνη Μαϊστράλη, ο Δημ. Κιτριλάκης και ο Ηλίας Καμπάς που μετείχαν στην έκθεση παρέχοντας πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους σχετικά με τη Χίο και φυσικά προωθώντας τα χιώτικα ξενοδοχεία, καταλύματα και πρακτορεία σε μια κίνηση που ενδέχεται μακροπρόθεσμα να αποδώσει.

Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια αναφορά για το αν την παρουσία των επαγγελματιών βοήθησε η Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Προβολής... Εννοείται πως οι ιδιώτες μόνοι τους πήγαν, μόνοι τους προέβαλλαν τη Χίο και μόνοι τους θα το παλέψουν, δεδομένης της αδυναμίας που υπάρχει για συνολική και στοχευμένη τουριστική προβολή του τόπου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ