19.3.2014 14:05

Η ακτοπλοΐα υπό το πρίσμα των ειδικών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

«Κρίσιμες ώρες για την ακτοπλοΐα και τις συγκοινωνίες των ελληνικών νησιών: το πρόβλημα και οι πιθανές  λύσεις.» ήταν το θέμα ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΕΟΑΕΝ.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρουσιάστηκε η υφιστάμενη ζοφερή κατάσταση της ελληνικής ακτοπλοΐας από τον Μιχάλη Σακέλλη, Πρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (Σ.Ε.Ε.Ν.) καθώς και οι εργασίες και τα αποτελέσματα των εργασιών της Ομάδας Εργασίας Ακτοπλοΐας και οι προτάσεις για την αναμόρφωση της ακτοπλοΐας, από την Μαρία Λεκάκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, του τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.ΣΥ.Μ Μιχάλη Αδαμαντιάδη, ο οποίος επισήμανε στον Υπουργό κ. Βαρβιτσιώτη την ανάγκη αξιοποίησης της συγκεκριμένης μελέτης και υπογράμμισε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά από όλους τους εμπλεκόμενους για την υλοποίηση των προτάσεων της Έκθεσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ