4.6.2013 10:27

«Χτυπάει» τον Αστέρα Βουλιαγμένης ο Όμιλος Κολάκη

ΑΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΜΕΙΑ;

Στην 2η φάση του διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του τουριστικού συγκροτήματος του «Αστέρα Βουλιαγμένης» προκρίθηκε η προσφορά της εταιρίας Chartworld του εφοπλιστή Λου Κολάκη, όπως σημειώνουν κυριακάτικα δημοσιεύματα. Το ενδιαφέρον της εταιρίας είναι έντονο για την απόκτηση του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος, στο οποίο μετέχει με μεγάλο ποσοστό η Εθνική Τράπεζα.

Όπως σημειώνεται, στη δεύτερη φάση προκρίθηκαν και άλλες εταιρίες και funds του εξωτερικού μεταξύ των οποίων ο Όμιλος Κωνσταντακόπουλου, η J&P ΑΒΑΞ, ο Γ. Προκοπίου, ο τούρκικος όμιλος Koc, γερμανικές, κινέζικες και καναδικές εταιρίες.

Σε θολά νερά τα Κεραμεία

Την ίδια στιγμή που η εταιρία του Λου Κολάκη εμφανίζεται να διεκδικεί τον “Αστέρα”, στην άλλη επένδυσή που διαχειρίζεται στα Κεραμεία της Χίου η αισιοδοξία για το μέλλον της επένδυσης δείχνει να ατονίζει. Χωρίς να έχει εξακριβωθεί εάν ο εφοπλιστής επιθυμεί να συνεχίσει την διαμόρφωση της περιοχής για την κατασκευή μεγάλου ξενοδοχειακού συγκρότηματος, οι εργασίες δεν προχωρούν στο βαθμό που να δικαιολογούν ότι η επένδυση τελικά θα καρποφορήσει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ