26.7.2017 15:54

«Έπεσε» το ανδροκρατούμενο κάστρο του εμπορικού συλλόγου

Το ένα τρίτο της δυναμικής του είδε ο Εμπορικός Σύλλογος να προσέρχεται στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, με 75 μέλη (από σύνολο 300 και 143 οικονομικώς τακτοποιημένων) να προσέρχονται στη διαδικασία.

Πρώτη αναδείχθηκε η μέχρι πρότινος ταμίας Βικτωρία Αμπαζή με 47 ψήφους και πιθανά θα αναλάβει και την προεδρία του Συλλόγου, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος από συστάσεως του Εμπορικού Συλλόγου.  Δεύτερος αναδείχθηκε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Μικές Κριμιζής με 43 ψήφους, τρίτος ο Νίκος Χούλης με 33 ψήφους, τέταρτος ο Αντώνης Παππάς με 31, στην πέμπτη θέση ισοψήφησαν με 26 ψήφους οι Φρ. Σέργης και Π. Κιοσκεριάν, έβδομος ο Ανδρ. Τσουρής με 19 και όγδοη η Πολυξένη Γαβρίλη με 8 ψήφους. 

Για να προσέλθουν πάντως τα 75 μέλη να ψηφίσουν είχε προηγηθεί ιδιαίτερη κινητικότητα, ενώ δεν θα πρέπει να παραβλέπεται και το γεγονός ότι τα μισά από τα μέλη δεν είχαν τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες και άρα δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.

Για την Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών (ΟΕΒΕ) εκλέχθηκαν οι Βικ. Αμπαζή, Μ. Κριμιζής, Αντ. Παππάς και Π. Κιοσκεριάν.

Για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής και Νήσων, εκλέχθηκαν οι Βικ. Αμπαζή, Μ. Κριμιζής, Φρ. Σέργης και Π. Κιοσκεριάν.

Σύντομα οι εκλεγμένοι θα συγκεντρωθούν για να συγκροτηθούν σε Σώμα και να αναδειχθεί το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ