Οικονομία

8/11/12 16:32

τελ. ενημ.: 8/11/12 16:32

Ένας «ΚΥΒΟΣ» στο Βροντάδο

 
Ο «Κύβος ερρίφθη» στο Βροντάδο ή νέο βιβλιοπωλείο και για την ακρίβεια βιβλιοχαρτοπωλείο έχει ανοίξει και λειτουργεί εκεί, με το διακριτικό τίτλο «ΚΥΒΟΣ», υποσχόμενο ποικιλία τίτλων και χαρτικών ειδών και απευθυνόμενο σε μικρούς και μεγάλους.
Πρόκειται για το νέο κατάστημα, που οι ιδιοκτήτες του Νίκος Μηλιός  και Παντελής Καβύρης, επέλεξαν να λειτουργήσουν πέρα από το εμπορικό κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στοστο Τάγμα του Αγ. Παντελεήμονος (Δεσπότη), σε ένα σημείο με εύκολη οδική πρόσβαση και ακόμη ευκολότερη στάθμευση.
Συγκριτικό πλεονέκτημα των βιβλιοπωλών, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, είναι η αγάπη τους για το βιβλίο, αλλά και η βαθειά γνώση του αντικειμένου, μετά από πολύχρονη παρουσία στο χώρο. Παράλληλα υπόσχονται πρόσβαση σε πηγές ακόμη και σπάνιων ή εξαντλημένων βιβλίων, ενώ στους άμεσους σχεδιασμούς είναι και η λειτουργία τμήμα ανταλλαγής, πώλησης και αγοράς μεταχειρισμένων βιβλίων.  
Ανάμεσα στις δράσεις που προγραμματίζονται , περιλαμβάνονται και δράσεις με παρουσιάσεις βιβλίων, events για παιδιά κ.λπ.
 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση