Οικονομία

28/2/13 13:06

τελ. ενημ.: 28/2/13 13:07

Εναντιώνονται στην επέκταση του Βερόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίθεσή τους σχετικά με την επιχειρούμενη επέκταση του Σούπερ Μάρκετ «Βερόπουλος» στην περιοχή του Νοσοκομείου εξέφρασαν στα τοπικά ΜΜΕ οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων του νησιού, με κύριο επιχείρημα ότι θα αποτελέσει ακόμα ένα πλήγμα στην τοπική οικονομία.

«Σε καιρούς οικονομικής κρίσης η επέκταση ενός καταστήματος που είναι αλυσίδα, θα έρθει να πλήξει τα ντόπια καταστήματα. Άλλωστε η επέκταση άνω των 500 τ.μ. πρέπει να περάσει από διαβούλευση πριν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό πρακτικά ζητάμε και εμείς. Να έρθει το θέμα για συζήτηση και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να σεβαστούν την απόφαση της Ε.Δ.», ανέφεραν οι ίδιοι στον «π».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου στην οποία αναφέρει:

«Με δεδομένη τη συνέπεια λόγων και έργων οι δημοτικοί μας  σύμβουλοι καταψήφισαν την αναβολή και τόνισαν πως και την επόμενη φορά θα καταψηφίσουν την οποιαδήποτε επέκταση, γιατί υπηρετούν την πολιτική που πρεσβεύει ότι οι εργάτες μπορούν και πρέπει να ζήσουν χωρίς αφεντικά και μονοπώλια, να οργανώσουν τη ζωή τους στα πλαίσια της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας, να συμμαχήσουν με τους αυτοπασχολούμενους και μικρομεσαίους της πόλης και του χωριού , για να δει άσπρη μέρα ο τόπος μας.

Η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για άλλη μια φορά έπραξαν το καθήκον τους στο πλευρό των μονοπωλίων και του «Βερόπουλου». Ανέβαλαν το θέμα για να κερδίσουν επικοινωνιακό χρόνο και τελικά να αδειοδοτήσουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση