11.1.2018 21:55

Εν αρχή ην … τα προβλήματα του κατασκευαστικού κλάδου -ΒΙΝΤΕΟ

Ενημέρωση  για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  επιχειρηματικοί  κλάδοι  του νησιού αναζητούν τα νεοεκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μέσα από τη διοργάνωση κλαδικών συναντήσεων που θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παντ. Λεγάτος στην πρώτη συνεδρίαση του Σώματος, στόχος είναι αφενός να γίνουν γνωστά τα προβλήματα και αφετέρου να βρεθούν τρόποι επίλυσής τους. «Κάθε κλάδος έχει τα δικά του προβλήματα, τα οποία οφείλουμε, ως μέλη της διοίκησης, να γνωρίζουμε. Η αρχή θα γίνει με τον κλάδο των κατασκευών, που έχει δεχθεί τεράστιο οικονομικό πλήγμα από την πολύχρονη κρίση και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλοι κλάδοι», υπογράμμισε.

Η διοργάνωση αλλά και η προετοιμασία των συναντήσεων θα γίνουν από την Αναστασία Λιβανού σε συνεργασία με τον Γ. Περρή. «Δεν θα είναι ημερίδες. Θα μιλήσουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες για τα προβλήματά τους και ίσως υπάρξουν και 10λεπτες εισηγήσεις από εκπροσώπους υπηρεσιών που σχετίζονται με τον κλάδο», εξήγησε η κ. Λιβανού.

«Η καταγραφή των προβλημάτων έχει ήδη γίνει, πλέον απαιτούνται λύσεις», ανέφερε το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ζαχ. Μαϊστράλης, χαρακτηρίζοντας όμως ως θετική την πρωτοβουλία της νέας Διοίκησης. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ