27.8.2019 12:11

Η συμμαχία Τσάκου με Κρητικό και Καφούρο φέρει το όνομα Medhealth Foods

Από το capital.gr

Πρόσκληση σε ελληνικές βιομηχανίες και σε Έλληνες παραγωγούς για συνεργασία έχει απευθύνει εδώ και λίγες ημέρες η Medhealth Foods. Η εταιρεία που δημιούργησαν ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος, ο Άγγελος Κρητικός της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός και ο Μανώλης Καφούρος της ομώνυμης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό πλοίων, στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών και στην εξαγωγή ελληνικών ποιοτικών υγιεινών προϊόντων. 

Όπως αναφέρεται στον διαδικτυακό τόπο της Medhealth Foods "οι ιδρυτές της, Cptn Παναγιώτης Τσάκος, ο κ. Άγγελος Κρητικός και ο κ. Μανώλης Καφούρος αποφάσισαν να κάνουν πράξη την επιθυμία τους και συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια εταιρεία τροφοδοσίας και υπηρεσιών. Και να αποδείξουν ότι όλα αυτά που φαντάζουν σε όλους περίπλοκα, θα μπορούσαν να είναι πολύ απλά και εύκολα για κάθε επιχειρηματία που εμπλέκεται στον τομέα της παροχής τροφίμων."

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα της Medhealth, ετοιμάζεται για τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου θα έχει συναντήσεις με ξένους παραγωγούς, προμηθευτές και πελάτες με σκοπό τη συνεργασία τους με την εταιρεία. Πριν την επίσκεψή της στην έκθεση, η εταιρεία επιθυμεί να συζητήσει όλες τις δυνατότητες μιας πιθανής συνεργασίας, με Έλληνες παραγωγούς και δημιουργούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προβάλλουν τα προϊόντα μέσα από την εταιρεία και θα ήθελαν να επισκεφθούν την έκθεση για την προβολή των προϊόντων τους.

Η ΤΣΑΚΟΣ Shipping and Trading SA ήταν η πρώτη από τις εταιρείες που αποτελούν σήμερα τον όμιλο εταιρειών "Τσάκος". Κατά τη διάρκεια των χρόνων, ο όμιλος δημιούργησε αρκετές συνεργασίες και πρακτορεύσεις εταιρειών σε όλο τον κόσμο, επεκτείνοντας σημαντικά τις ναυτιλιακές του δραστηριότητες και παγκόσμιες επιχειρησιακές ικανότητες, υπό την καθοδήγηση του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου.

Καθώς ο κλάδος των θαλασσίων μεταφορών αναπτύσσεται, ο όμιλος οδηγείται στον 21ο αιώνα με ευρεία επέκταση της δικής του επενδυτικής βάσης καθώς και με την προσθήκη θεσμικών και ατομικών επενδυτών μέσω της εισαγωγής μιας από τις θυγατρικές της εταιρείες, Tsakos Energy Navigation Ltd, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Παράλληλα με τον κλάδο της ναυτιλίας, ο όμιλος έχει ενεργή παρουσία και σε άλλους επενδυτικούς τομείς όπως η ναυπηγική βιομηχανία, η επισκευή πλοίων και οι υπηρεσίες τους, η έρευνα πετρελαίου, real estate, η γεωργία, η δασοκομία και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, και φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ξεκίνησε το 1948 από ένα μικρό κατάστημα στην Αίγινα και σήμερα διαθέτει δίκτυο που αγγίζει σχεδόν τα 400 καταστήματα σε σχεδόν όλους τους νομούς της επικράτειας, 5 κέντρα logistics, επιφάνειας 30.000 τ.μ., και απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους.  

Η Kafouros Marine Supplies ιδρύθηκε το 1970 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προμηθειών πλοίων στην Ελλάδα. Η KMS δραστηριοποιείται σε ευρύ φάσμα παροχής υπηρεσιών στα πλοία, που αφορά στις τροφοδοσίες των υλικών, σε επισκευαστικούς τομείς, καθώς και σε τεχνικά έργα. Επιπλέον, η KMS είναι μέλος της ISSA (International Ship Suppliers Association), από το 1970.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ