8.7.2013 14:38

Δύο μήνες εκπτώσεις!

Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Τα κεσάτια της αγοράς, αφού οι τσέπες του καταναλωτικού κοινού είναι άδειες, ανάγκασαν τους επαγγελματίες για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των προσφορών να αρχίσουν τις εκπτώσεις νωρίτερα και να τις παρατείνουν πολύ περισσότερο απο κάθε άλλη  περίοδο.
Σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν πελάτες,  αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές τους για δύο μήνες,  αρχίζοντας από σήμερα έως τις 10 του Σεπτέμβρη.
Η παροιμία λέει ότι η φτώχεια τρώει τον παρά, κι επειδή αυτή την περίοδο ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να ψωνίσει, οι έμποροι αποφάσισαν να ρισκάρουν, αφού  συνειδητοποίησαν ότι μόνο με σοβαρές μειώσεις τιμών και παράταση της περιόδου μπορεί να επιβιώσουν, χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο με την κρίση που μαστίζει τα νοικοκυριά.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Σπανολιός, το λέει καθαρά, ότι οι έμποροι αναγκάστηκαν να οδηγηθούν σε αυτή τη λύση επειδή η κίνηση έχει μειωθεί σημαντικά.
«Είναι μια πρωτοβουλία του συλλόγου μας, προσπαθούμε να αυξήσουμε τη δουλειά μας στηρίζοντας την αγορά, αλλά και ο κόσμος ζητάει καλές τιμές».
Όλο αυτό το διάστημα τα καταστήματα θα είναι ανοικτά τρία απογεύματα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
Αν δεν κινηθεί ικανοποιητικά και αυτή την περίοδο η αγορά, ότι ο χειμώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ