5.3.2018 22:25

Βάλτε τάξη προτρέπει την Τροχαία το Επιμελητήριο

Αν αυτή την περίοδο η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, τι μέλει γενέσθαι το καλοκαίρι; Το Επιμελητήριο άρχισε ήδη να ανησυχεί και με έγγραφο του προέδρου του, Παντ. Λεγάτου, προς τον διοικητή της Τροχαίας ζητά την αυστηρή αστυνόμευση των χώρων φορτοεκφόρτωσης των καταστημάτων καθώς και του αντίστοιχου ωραρίου για τα καταστήματα της Απλωταριάς. Γράφει αναλυτικά ο κ. Λεγάτος:

Αξιότιμε κε  Χριστοφαρή,

Το Επιμελητήριο Χίου έχει καταστεί αποδέκτης καταγγελιών που αφορούν την πλήρη καταστρατήγηση του μέτρου της ολιγόλεπτης στάθμευσης αλλά και φορτοεκφόρτωσης σε προβλεπόμενες θέσεις που βρίσκονται σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης μας όπως η Καλαμπόκα, η Ροδοκανάκη , η Βενιζέλου κ.α.

Επιπρόσθετα παρατηρείται συχνά το φαινόμενο της φορτοεκφόρτωσης σε ώρες αιχμής στον πεζόδρομο της Απλωταριάς, ενώ ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε τον εφοδιασμό των καταστημάτων σε συγκεκριμένες ώρες εκτός ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

Αντιλαμβάνεστε ότι η σωστή αστυνόμευση είναι η κρίσιμη παράμετρος,  η οποία διασφαλίζει την ορθή λειτουργία ενός δημοσίου έργου, ενώ η πλημμελής τήρηση της τάξης ουσιαστικά το ακυρώνει με βλαπτικά αποτελέσματα για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Παρακαλούμε όπως εντείνετε την αστυνόμευση στον αστικό ιστό, ώστε και οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν καλλίτερης ποιότητας υπηρεσίες  και να μην καταργούνται χρήσιμα έργα ανάπλασης από μία μικρή μειοψηφία παρανομούντων.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ