23.1.2015 12:58

Ανοίγει η τεράστια αγορά της Κίνας!

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΛΜΑ ME 5 KATAΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜEDITERRA , ΤΗΣ Ε.Μ.Χ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Την  πόρτα της Κινέζικης αγοράς χτυπάει η Mediterra και, αν ανοίξει, θα είναι ένα τεράστιο άλμα για τις πωλήσεις της μαστίχας και των προϊόντων της Ένωσης και των καταστημάτων Mastihashop.

Τα γεγονότα  πείθουν ότι σύντομα η κινεζική αγορά θα κατακτηθεί και θα δημιουργηθούν πολύ σημαντικά νέα  δεδομένα για το Συνεταιρισμό, τη θυγατρική του και τους μαστιχοπαραγωγούς, αλλά αν δεν μπουν οι υπογραφές στις συμβάσεις δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.  Την υπόθεση χειρίζεται ο  διευθύνων  σύμβουλος  της  Mediterra Γιάννης Μανδάλας, που βρίσκεται ήδη στην Κίνα για να προωθήσει  τη διαδικασία καταγραφής των όρων και προϋποθέσεων που μπορούν να διασφαλίσουν τις δύο πλευρές και να επισφραγίσουν τη συνεργασία.    

Πέντε καταστήματα

«Εξετάζουμε τις προοπτικές και τις συνθήκες για να ιδρύσουμε 5 καταστήματα σε αντίστοιχες πόλεις. Αν πάνε όλα καλά σύντομα θα υπογραφεί η συνεργασία και θα διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε μια τεράστια αγορά που σέβεται τα παραδοσιακά προϊόντα  της Ελλάδας και ιδιαίτερα  της Χίου».

Ο Γ. Μανδάλας επιστρέφει στη Χίο αύριο, με τη σιγουριά, σχεδόν, ότι θα μας ανακοινώσει επίσημα τα ευχάριστα νέα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ