1.4.2024 17:09

Ανανέωση εγγραφής στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας Π.Ε Χίου ενημερώνει τους παραγωγούς, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, εισαγωγείς - παραλήπτες, εξαγωγείς -αποστολείς που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών (ΜΕΝΟ) και τους έχει χορηγηθεί κωδικός GR για τα προϊόντα που παράγουν, διακινούν - εμπορεύονται, να προσέλθουν στην Υπηρεσία (Κ. Μονομάχου 37 «Κολέγιο» 2ος όροφος), έως τις 30 Απριλίου 2024, προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία και την εγγραφή τους στο εν λόγω μητρώο. 

Η ανανέωση εγγραφής πραγματοποιείται κάθε 3 έτη και συνοδεύεται από την αίτηση - υπεύθυνη δήλωση και τα σχετικά δικαιολογητικά ανάλογα με την κατηγορία που ανήκουν (π.χ παραγωγός, εισαγωγέας, λιανέμπορος κτλ) και όπου απαιτείται το αντίστοιχο παράβολο.

Για πληροφορίες και έντυπα επικοινωνήστε με την κα. Μαρία Κρητικού στο τηλέφωνο 2271353332, e-mail: m.kritikou@2539.syzefxis.gov.gr και κα. Ευθυμία Κουκούλη στο τηλέφωνο 2271353336, e-mail: e.koukouli@2539.syzefxis.gov.gr.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: gov.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ