5.2.2013 12:34

Ανάμεσα στους 10 η Ε.Μ.Χ.

ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Την τιμητική της έχει σήμερα η Ε.Μ.Χ. που θα παρουσιαστεί ανάμεσα σε δέκα συνεταιρισμούς της χώρας σε ειδική εκδήλωση με θέμα  «Ελληνική γαστρονομία και προώθηση Ελληνικών Προϊόντων στις Διεθνείς αγορές».
Η  εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστούν 10 μεγάλοι Ελληνικοί θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Stanley της Αθήνας.
Oι Συνεταιρισμοί που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:
Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου
Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών,
Αγρ.Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου,
ΕΑΣ Ζακύνθου
ΕΑΣ Καβάλας,
Α.Σ., Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,,
ΕΑΣ Νάξου
Κουρέλλας Α.Ε.Γαλακτομικά,
Vaeni Νάουσα,
ACN Naoussa
Κύριος ομιλητής θα είναι ο γραμματέας της ελληνικής κοινότητας των Βρυξελλών κος Γιώργος Μάλλιαρης υπεύθυνος για την  προώθηση των ελληνικών προϊόντων καθώς και της ελληνικής γαστρονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο
Επίσης θα μιλήσουν ο Δ/ντης του STAR Σταμάτης Μαλέλης και ο Γιώργος Καραμέρος για το Greekfoodtv.gr που είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν αντιπροσωπείες από την Κίνα, τη Ρωσία, την Πολωνία, εξαγωγείς, όλα τα ΜΜΕ και εκπρόσωποι του Υπουργείου Γεωργίας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ