26.10.2018 16:37

Διαβάστε στον έντυπο «π» που κυκλοφορεί (26/10)

 

8ΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Αντίμετρο στον εποχικό τουρισμό της Χίου και άνοιγμα στις αγορές της Ευρώπης ο περιπατητικός τουρισμός. Τα δεδομένα, οι προοπτικές και οι ελπίδες από την εδραίωση του στη Χίο. (σελ. 13-18)

 
 

Αφιλόξενος τόπος για επενδύσεις η Χίος. Το νησί και οι μηχανισμοί στήριξης των υποψηφίων επενδυτών μέσα από τα μάτια του Ρόναλντ Άρθουρ. Ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας Villa Rossa. (σελ. 10-12)

 

Λειτούργησε μετά από 17 χρόνια ο Ναός που προσκύνησε ο Κανάρης πριν την ιστορική πυρπόλυση. Η ιστορία του Αγίου Νικολάου με τα 60 σκαλοπάτια, οι φθορές που υπέστη και τα θυρανοίξια από τον Μητροπολίτη Μάρκο. (σελ. 23)

 

Ταράζει τα ισχύοντα δεδομένα των δημοτικών εκλογών η υποψηφιότητα Τριαντάφυλλου. (σελ. 32)

 

Η σκληρή γλώσσα των αριθμών για το γυμνάσιο Βολισσού. Συρρικνώθηκε με το κύμα μετανάστευσης των δεκαετιών του '60 και του '70, απειλείται πια η επιβίωση του με το χαμηλότερο μαθητικό δυναμικό στην ιστορία του. (σελ. 22)

 

Θοδωρής Πολίτης και Κώστας Αθανασόπουλος δημιουργούν στη Χίο την καλύτερη fighting team. (σελ. 24)

 

Μήπως να αναθεωρήσουμε τους φόβους μας για τα φίδια; Ενδιαφέρον μάθημα ερπετολογίας από τον Ηλία Στραχίνη. (σελ. 7)

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ