1.11.2018 16:20

Διαβάστε στον έντυπο «π» που κυκλοφορεί (2/11)

 
 
 

Ο «π» θέτει από τώρα τα καίρια ερωτήματα της δημοτικής προεκλογικής περιόδου και ζητά από τους υποψηφίους δημάρχους καθαρές απαντήσεις. (σελ. 14-19)

 

«Η ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ» Ο Διοικητής Τροχαίας Χίου, Π. Καλανδρόπουλος, ανοίγει, μέσω του «π», όλα τα ζητήματα που αφορούν την οδική μας συμπεριφορά και προτείνει ακόμα και εφαρμογή δακτυλίου στο κέντρο της πρωτεύουσας. (σελ. 10-12)

 

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ; Πιέζουν για λύση οι καταστηματάρχες, που κρούουν καμπανάκι κινδύνου για επιπλέον μείωση του τζίρου τους, κάτι που αναπόφευκτα θα τους οδηγήσει σε νέες απολύσεις. (σελ. 6)

 

Μια πρόταση για τον κόμβο στην Ι. Χρήστου και την Αεροπόρου Ροδοκανάκη. Φτάνουν πια τα λάθη με τους κόμβους του περιφερειακού για τους οποίους γελούν οι δημότες - δημότισσες, επισκέπτες και επισκέπτριες. (σελ. 7)

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ. Τα χρέη του προς τρίτους δυσχεραίνουν την ομαλή εκτέλεση των υποχρεώσεων του για τη μεταφορά των μαθητών. (σελ. 8).

 

ΑΛΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣΟΥΣ. Σε συμβολαιογράφους και λογιστές προσφεύγει ο Δήμος Χίου για να αναζητήσει τη λύση. (σελ. 9)

 

ΜΟΙΡΑΖΕΙ… ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ΧΙΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ. Αυξημένοι λογαριασμοί μέχρι και 70 ευρώ ακόμα και με λιγότερη κατανάλωση. (σελ. 24)

 

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Ο Καπετάνιος του οικολογικού ιστιοπλοϊκού σκάφους AVRORA εξηγεί στον «π» τα οφέλη τις ιστιοπλοϊκής μεταφοράς προϊόντων. (σελ. 22-23)

 

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Η Ουρανία Μπουγδάνου, ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Power Gym, προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα σε παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και με Διαταραχές Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας. (σελ. 21)

 

 

 

advertisement


 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ