6.5.2012 10:38

Ζωντανά η μετάδοση των αποτελεσμάτων από το www.politischios.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΣΧΟΛΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Τα καθιερωμένα, στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων σε τοπικό επίπεδο, σπάει από σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση του «π», με την πρώτη προεκλογική διαδικτυακή εκπομπή που θα εκπέμψει στον αέρα του διαδικτύου στις 19.00 το απόγευμα.
Το www.politischios.gr, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του livestream θα μεταδώσει ζωντανά τα αποτελέσματα μέσα από τις εγκαταστάσεις του στην Ευαγγελίστρια.
Καλεσμένοι, ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις αλλά και απευθείας σύνδεση με τα λογισμικά συστήματα της Singular Logic και της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, υπόσχονται μία ξεχωριστή εκλογική βραδιά και όλα αυτά μέσα από τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει η HD πλατφόρμα ψηφιακής μετάδοσης της εκπομπής.
Παράλληλα, οι επισκέπτες του site, θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν, σχόλια και ερωτήσεις οι οποίες θα μεταδίδονται κατευθείαν στον αέρα του διαδικτύου.
Στις 19.00 συντονιζόμαστε όλοι στο www.politischios.gr.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ