6.8.2012 12:59

Ζήτησαν το μόλο και τον πήραν!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΟ Ο ΜΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Αυτό απαντά μέσες άκρες ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου Στ. Φαρατζής αναφορικά με το ερώτημα που έθεσε ο «π» για το πως προέκυψε «ιδιωτικός» ο μόλος του Λιμένα στις Οινούσσες.
Μέσα από μια απάντηση που μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα, αντί να απαντά ξεκάθαρα ο πρόεδρος του Λ.Τ. Χίου αναφέρει ότι η απόφαση παραχώρησης έγινε από πριν δυο χρόνια, με ανταλλάγματα, τα οποία όμως δεν περιγράφει. Αναλυτικά στην απαντησή του το Λιμενικό Ταμείο υποστηρίζει:
«Διαβάζοντας τη σελίδα στο «π» της 3ης Αυγούστου όπου εκτός από «χαρακτηρισμούς» που μου προσάπτετε, μου ζητάτε να απαντήσω για τα όσα συμβαίνουν στο λιμάνι των Οινουσσών. Ενημερώνω λοιπόν ότι η μικρή κοινωνία των Οινουσσών δεν περιμένει να μάθει για «αυτά που είδαν τα μάτια σας» στο λιμάνι, γιατί και μάτια και αυτιά και δικαιώματα έχει, όπως όλοι οι Ναυταθλητικοί Όμιλοι του νομού μας. Γι’ αυτό και πριν από 2 χρόνια μετά από αίτημα του Ναυτικού Ομίλου Οινουσσών παραχωρήθηκε από την τότε Λιμενική Επιτροπή για 6 χρόνια αντί ανταλλάγματος ο εν λόγω χώρος (απ. Λ.Ε.185/2010)».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ