29.6.2012 19:18

Υπασπιστή από τον τόπο του....

 
Αυτόν ήξερε, αυτόν εμπιστεύτηκε ο Κ. Μουσουρούλης. Η ιδιαιτερότητα της υπηρεσιακής ιεραρχίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, η οποία προβλέπει την πλήρωση των θέσεων από ένστολα στελέχη του Λιμενικού, δεν άφησε πολλά περιθώρια στο νέο υπουργό. Έδωσε, με το καλημέρα, ρόλο υπασπιστή στο γραφείο του στον πρώην λιμενάρχη Χίου, Χαρ. Μπουρνιά, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει μέρος της ευθύνης για την επίβλεψη του Λιμενικού Σώματος.
Το περίεργο είναι ότι η επιλογή Χάρη ακύρωσε την πεποίθηση που υπήρχε ότι ο Μουσουρούλης θα απέφευγε τη χρησιμοποίηση στελεχών προερχόμενα από τη Χίο. Μια θέση η οποία αδικούσε το νομό, απέφευγε όμως τους τοπικούς κραδασμούς, όπως αυτούς που δημιούργησε το άκουσμα της αξιοποίησης Μπουρνιά. Καθότι ο Χάρης, όπως ο κάθε άνθρωπος, στο πέρασμα του από τη Χίο απέκτησε φιλίες, έκανε όμως και λυκοφιλίες. Όπως και να ‘χει, να του ευχηθούμε ολόθερμα καλή επιτυχία στο έργο του, να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, διαψεύδοντας όσους τους χάλασε η διάθεση στο άκουσμα της είδησης και να τιμήσει τη νησιωτική καταγωγή του με αγώνα υπέρ όλων των νησιών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ