27.3.2015 16:13

Xιακή Συμπολιτεία: Απαράδεκτη στοχοποίηση του Δ. Τσούχλη

Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της, η Χιακή Συμπολιτεία θεωρεί απαράδεκτη την στοχοποίηση του Δημήτρη Τσούχλη από τοπικό ΜΜΕ.

"Η επίθεση στο μέλος της Χιακής Συμπολιτείας για ομιλία του με αντικείμενο την περιβαλλοντική και ενεργειακή πολιτική που προσκλήθηκε να δώσει το 2013, σε διεθνές συνέδριο του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ (ίδρυμα του γερμανικού κοινοβουλευτικού κόμματος Die Linke), είναι αποκαλυπτική.

 Δεν έχει να κάνει με πολιτική διαφωνία αλλά με επιχείρηση στοχοποίησης όσων αγωνίζονται δημόσια, δημοκρατικά και αποτελεσματικά, με συγκροτημένα επιχειρήματα, στο πλαίσιο κινηματικών και άλλων συλλογικών πολιτικών δράσεων.

 Η στοχοποίηση αυτή δεν αφορά μόνο τον Δημήτρη Τσούχλη αλλά το σύνολο των μελών και των πολιτικών δράσεων της Χιακής Συμπολιτείας. Γι’ αυτό και μας βρίσκει όλες και όλους αποφασιστικά απέναντι", αναφέρει η Χ. Συμπολιτεία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ