3.8.2015 19:09

Ξεμένουν από χρήματα τα ATM των μικρών νησιών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΗ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

Την παρέμβαση της προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λ. Κατσέλη ζητά με επιστολή της η Περιφερειάρχης Χρ. Καλογήρου με αφορμή την έλλειψη χρημάτων στα ΑΤΜ των μικρών και απομακρυσμένων νησιών του Βορείου Αιγαίου

Ζητώντας την άμεση διευθέτηση του ζητήματος η κα. Καλογήρου σημειώνει στην επιστολή της:

«Με την παρούσα θα ήθελα να θέσω το σοβαρό ζήτημα που προκύπτει σε μικρά νησιά ( όπως π.χ. οι Φούρνοι) όπου παρατηρείται το φαινόμενο της έλλειψης χρηματικού διαθεσίμου στα ΑΤΜ.

Η αυξημένη κίνηση λόγω της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και οι συνέπειες των περιορισμών που υπάρχουν από τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έχουν ως επακόλουθο να εξαντλούνται τα χρηματικά αποθέματα και να υπάρχει απόλυτη αδυναμία αναλήψεως χρημάτων από τους κατοίκους αλλά και τους προσωρινά διαμένοντες σε κάθε νησί».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ