8.3.2012 14:53

Ξεκινάει η παράκαμψη Ζυφιά

Με την εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας «ΘΕΚΑΤΑ Α.Τ.Ε» ξεκινούν οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου «Παράκαμψη Ζυφιά» όπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου η Π.Ε. Χίου.
Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου που έχει κόστος 1.834.835 ευρώ, φτάνει τους 18 μήνες ενώ χρηματοδοτείται από τους πόρους του ΕΣΠΑ.
Στο έργο περιλαμβάνεται η κατασκευή οδικής παράκαμψης του οικισμού Ζυφιά συνολικού μήκους 3.100 μ., η διαμόρφωση τριών ισόπεδων κόμβων και ο ηλεκτροφωτισμός τους, η κατασκευή δυο γεφυρών και των απαιτούμενων τεχνικών έργων απορροής των ομβρίων υδάτων, καθώς και η απαραίτητη οδική σήμανση.
Με την ολοκλήρωση του έργου Παράκαμψης Ζυφιά δημιουργείται ένας οδικός άξονας με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές οδικής ασφάλειας και ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ