19.1.2016 13:21

Ξεκινά το clearway, στη δημοσιότητα η Διακήρυξη

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ

Για δημοσίευση στον "π" εστάλει το μεσημέρι της Τρίτης η Περίληψη Διακήρυξης για την Διαμόρφωση και Περίφραξη της απαλλοτριωθείσας έκτασης βόρεια του αεροδρομίου, που αποτελεί τον προπομπό περαιτέρω θετικών εξελίξεων. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτή, το έργο έχει προϋπολογισμό 193.000 ευρώ και ορίζοντα ολοκλήρωσης τρεις μήνες, με σκοπό και στόχο την καλοκαιρινή περίοδο το αεροδρόμιο να λειτουργήσει με την παρουσία "ελέυθερου πεδίου" και στην βόρεια πλευρά, γεγονός που διευκολύνει τα αεροσκάφη στην διαδικασία προσγείωσης και απογείωσης. 
Παράλληλα, όπως θα διαβάσετε στον "π" της Τετάρτης, το στοίχημα των τοπικών διοικήσεων μεταφέρεται ευθής αμέσως στην λήψη πολιτικής απόφασης σε ανώτατο δυνατό επίπεδο για την ένταξη των εργασιών της επέκτασης του αεροδρομίου στο επόμενο ΕΣΠΑ, μέσα από διαδικασίες που θα γίνουν γνωστές. 
Ένα ακόμη βήμα έγινε, η επέκταση ωστόσο ολοένα και πλησιάζει.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ