5.4.2012 11:48

Ξεκάθαρο «όχι» από τη Λ.Α.Σ.

ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Μ. ΣΚΟΥΦΑΛΟΥ

 
Την πάγια θέση της Λ.Α.Σ. σε ότι αφορά το θέμα των ανεμογεννητριών εξέφρασε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της παράταξης Μ. Σκούφαλος, διαχωρίζοντας παράλληλα και τη θέση που κατέχει αυτή μέσα στο κίνημα «Χιώτες πολίτες για τις ανεμογεννήτριες».
Ο κ. Σκούφαλος αφού πρώτα επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για παζάρεμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και όχι σαφή θέση πάνω στο ζήτημα, φέρνοντας ως παράδειγμα τον δήμαρχο Λήμνου, τόνισε ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με καμία ιδιωτική εταιρεία για το μέλλον του νησιού.
«Πάνε να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Μας λένε ότι θα έχουμε ένα κέρδος της τάξης των 200 ευρώ τον χρόνο ανά κάτοικο. Εμείς λέμε όχι. Αν θέλουμε πραγματική ανάπτυξη και στη βάση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τότε αυτοί που κόπτονται τώρα να έρθει και να εγκατασταθεί ο Ρόκας, ας τρίξουν τα δόντια στην κυβέρνηση για να αποδώσει τα παρακρατηθέντα κονδύλια στους δήμους», τόνισε ο κ. Σκούφαλος.
Τέλος, απεύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα στους πολίτες της Χίου, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο στη βάση των λαϊκών αναγκών και όχι στη βάση του κέρδους των καπιταλιστών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ