1.7.2015 15:41

Ξεκάθαρο "ΝΑΙ" από Μ. Βουρνού [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΜΙΝΗ- ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Να ψηφίσουν ΝΑΙ αν διεξαχθεί το δημοψήφισμα την Κυριακή, καλεί τους πολίτες της Χίου ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς. Συντάσσεται κυρίως με την πρωτοβουλία των δημάρχων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα που του απεύθυνε ο  δήμαρχος Αθηνών Γ. Καμίνης και ακολούθως με τη θέση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας .

Κοινωνικά χαρακτηριστικά

Η  κίνηση των δημάρχων τον καλύπτει περισσότερο γιατί βρίσκει ότι έχει ευρύτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά,  ενώ οι θέσεις του συνδικαλιστικού οργάνου των ΟΤΑ είναι καθαρά τεχνοκρατικές.                                                                                                                              «Το ΝΑΙ αφορά την ανάγκη παραμονής μας στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», διευκρίνισε για να μην  παρεξηγηθεί ή παρερμηνευθεί η θέση του.

«Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις, όπως δείχνει ότι κάνει τις τελευταίες ώρες. Οι δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης καλούν την Ελλάδα και τους εταίρους να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έστω και την τελευταία στιγμή. Να εξασφαλίσουν  μια λύση με σεβασμό στην Ελλάδα, που θα δίνει προοπτικές ανάπτυξης με  παράλληλο σεβασμό στους θεσμούς και τους κανόνες λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα αγωνιστούμε να κρατήσουμε τον Ελληνικό λαό ενωμένο και τη χώρα μέσα στον πυρήνα της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν στο μεταξύ οι εξελίξεις δεν μεταβάλλουν τη σημερινή πραγματικότητα και τελικά οδηγηθούμε στην κάλπη, εμείς  επιλέγουμε να πούμε ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή πορεία  της Πατρίδας μας».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ