Ειδήσεις

3/8/15 18:31

τελ. ενημ.: 3/8/15 18:32

Ξανά ερώτηση στη Βουλή για το μεταναστευτικό

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ 4 ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Εκ νέου ερώτηση για το μεταναστευτικό πρόβλημα ιδίως στα νησιά του Αιγαίου που αποτελούν και τις κύριες πύλες εισόδου, κατέθεσαν 4 τομεάρχες της Ν.Δ. ανάμεσά τους και ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης.

Όπως σημειώνουν σε κοινή δήλωση: «Η Κυβέρνηση, μετά την απαξίωση των κοινοβουλευτικών θεσμών και την προκλητική αδιαφορία της για τη συνολική και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος της μετανάστευσης, αποφάσισε να πληροφορήσει δια στόματος του κ. Πρωθυπουργού, τη Βουλή και τον Ελληνικό Λαό ότι όλα βαίνουν καλώς!!!

Αφού, δηλαδή, φυγομάχησε κρυπτόμενη για 3 και πλέον μήνες, αφήνοντας προκλητικά αναπάντητη την επίκαιρη επερώτηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τις ανησυχητικά αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές, εμφανίστηκε στη Βουλή για να παρουσιάσει τις ανύπαρκτες δράσεις της στον τομέα αυτό. Και ως εκ θαύματος, οι ερασιτεχνισμοί και τα ευφυολογήματα της αρμοδίας Υπουργού μετουσιώθηκαν σε «έργα» και η προκλητική αδράνεια σε «πράξεις».

Ενώ, δηλαδή, όλη η χώρα και κυρίως τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου βιώνουν καθημερινά την προκλητική απουσία της επίσημης Πολιτείας και πλήττονται από ένα πρόβλημα που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διόγκωσε τραγικά με τις ανερμάτιστες πολιτικές της των ανοικτών συνόρων, ο κ. Πρωθυπουργός διαπιστώνει πρόοδο, έργο και αποτελεσματικότητα!!!»

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι 4 γαλάζιοι τομεάρχες: «Η πραγματικότητα τον διαψεύδει καθημερινά και τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής συνιστούν για όσους βιώνουν το πρόβλημα απόπειρα πρωτοφανούς κοροϊδίας και εμπαιγμού.

Με αφορμή τη γενικόλογη και αοριστολογική τοποθέτηση του κ. Τσίπρα καταθέσαμε εκ νέου ερώτηση στους συναρμόδιους Υπουργούς, απαιτώντας άμεσες και συγκεκριμένες απαντήσεις για το φλέγον αυτό ζήτημα».

Σχόλια άρθρου: 0