28.1.2015 12:02

Τσίπρας: Θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες για τις σχέσεις με την Ευρώπη

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στις 11 ξεκίνησε το υπουργικό και βρίσκεται σε εξέλιξη - Οι τέσσερις προτεραιότητες της κυβέρνησης, όπως τις ανέφερε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του - Το παρασκήνιο του πρώτου υπουργικού

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε το πρώτο υπουργικό συμβούλιο του Αλέξη Τσίπρα. Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης του αναφέρθηκε στην ομιλία της πρώτης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός, επίσης, έστειλε μήνυμα στους εταίρους διαμηνύοντας ότι θα επιδιώξει μια νέα συμφωνία, καλωσορίζοντας ταυτόχρονα τους κ. Σουλτς και Ντάισεμπλουμ, οι οποίοι έρχονται αύριο και μεθαύριο, αντίστοιχα, στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και στην διαφάνεια των δημοκρατικών θεσμών και του αισθήματος δικαίου του ελληνικού λαού. Σημείωσε πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που έχουν μεγάλες προσδοκίες, δεν περιμένουν να αλλάξουμε από τα μια μέρα στην άλλη τη δραματική κατάσταση και πρόσθεσε πως έχουν την προσδοκία να υπάρχει μια κυβέρνηση με διαφορετικό ύφος και ήθος


Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Πρωθυπουργός, επεσήμανε πως η κυβέρνηση είναι «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας», που έχει να αντιμετωπίσει την σκληρή πραγματικότητα και πως δεν έχει δικαίωμα να απογοητεύσει τις ελπίδες του ελληνικού λαού και να διαψεύσει την λαϊκή εντολή που είναι πρόσφατη και ισχυρή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ