15.7.2015 10:23

Τσακνής: Nα μην ανησυχούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ-Δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.της ΕΡΤ κάνει την πρώτη αναφορά στο ζήτημα ανάκλησης των μονομερών ενεργειών μετά τη συμφωνία

«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ», δήλωσε σήμερα στην Πάτρα ο πρόεδρος του Δ.Σ. Διονύσης Τσακνής, Όπως εξήγησε, «οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν βαρύνουν τον προϋπολογισμό της γενικής κυβέρνησης, καθώς αμείβονται από το ανταποδοτικό τέλος».
 
Επίσης, ο Διονύσης Τσακνής έκανε λόγο στις δηλώσεις του, για την ανάγκη δημιουργίας ενός συμβουλίου κοινωνικού ελέγχου της ΕΡΤ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να μας ελέγχετε για να μας διορθώνετε, ώστε το ποσό του ανταποδοτικού τέλους να γυρίζει πίσω στον κόσμο, όντως ανταποδοτικά, μέσα από την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό και την αντικειμενική ενημέρωση, που οφείλει να προσφέρει η ΕΡΤ».
Ο Διονύσης Τσακνής αναμένεται να επισκεφθεί αύριο τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο και να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ