11.12.2012 17:42

Τρύπιο το πορτοφόλι του Πολυοργανισμού

ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Σε πιθάρι δίχως πάτο κινδυνεύει να μετατραπεί για το Δήμο Χίου ο Πολυοργανισμός, αφού συνέχεια αναγκάζεται να τον αιμοδοτεί οικονομικά χωρίς να καταφέρνει όμως να σταματήσει την… αιμορραγία!
 
Στη χθεσινή Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε η έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Νομικού Προσώπου με 200.000 ευρώ προκειμένου κυρίως να καλυφθούν οφειλές προηγούμενων χρόνων σε προμηθευτές.
 
Υπό αυτή την έννοια, ότι θα τονωθεί η αγορά της Χίου ίσως και πριν τις γιορτές, ότι οι επαγγελματίες θα πάρουν επιτέλους κάποιες χιλιάδες ευρώ που τους οφείλονται από το Νομικό πρόσωπο, είναι κάτι θετικό για την τοπική οικονομία.
 
Από την άλλη όμως η αδυναμία του νομικού προσώπου να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα έξοδα του, έχουν κάνει πολλούς συμβούλους να προβληματίζονται σοβαρά σε σημείο που χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής, ζήτησαν την επόμενη φορά από τον πρόεδρο του νομικού προσώπου Μ Γιαννάρα να γίνει μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των οικονομικών του πολυοργανισμού. «Δε γίνεται να κάνουμε συνέχεια αναμορφώσεις, να δίνουμε και να ξαναδίνουμε και να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει από τον πολυοργανισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Χαλλιορής κι αναμένεται η συνέχεια να έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ