4.11.2012 23:42

Τριφώνου «Ανατάσις»

ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ

Ανάταση ένοιωσαν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του «Τρίφωνου» στο Ομήρειο. Παράλληλα με τον ενθουσιασμό, για ένα πρόγραμμα που το σχήμα φρόντισε, όπως και σε κάθε εμφάνισή του άλλωστε, να έχει θεματική συνοχή, με αρχή, μέση και τέλος, οι Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες του ακροατηρίου, το οποίο ζεστάθηκε γρήγορα και συμμετείχε σε αυτή την αμφίδρομη και μαγική σχέση με τους καλλιτέχνες.
 
Το «Τρίφωνο» παρουσιάστηκε στη συναυλία με ένα «εφ’ όλης της ύλης» ρεπερτόριο, με ιδιαίτερη βαρύτητα στον πλούτο της δημοτικής μας μουσικής, απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας και με μια ωριμότητα και συγκρότηση που δείχνει τη σταθερή ανοδική του πορεία στα μουσικοκαλλιτεχνικά πράγματα της χώρας και παράλληλα ένα πρόσωπο με jazz και roc στοιχεία.
 
Αυτό που θα πρέπει μόνο να προβληματίσει είναι ότι η αίθουσα θεάτρου του Ομηρείου, από ασφυκτικά γεμάτη που θα έπρεπε να είναι και με τον κόσμο να συνωστίζεται σε φουαγέ, διαδρόμους και εξώστη, είχε διακριτά άδεια καθίσματα, ήταν μισογεμάτη βέβαια, για ένα συγκρότημα που στον αρχαιολογικό χώρο του Εμπορειούς συγκέντρωσε στην πανσέληνο του Αυγούστου περί τις 3.500 θαυμαστές και φίλους. Μήπως η σύγκριση θα πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση του Ομηρείου; 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ