27.7.2012 10:17

Τριάντα χρόνια Λοΐζος

Τα τριάντα χρόνια από το θάνατο του Μάνου Λοΐζου τιμά το Φεστιβάλ Αξάνεμος και αφιερώνει τη μεγάλη του κεντρική συναυλία του με το ΤΡΙΦΩΝΟ, την προσεχή Πέμπτη 2 Αυγούστου, ημέρα πανσελήνου, στο δοκιμασμένο για την επιτυχία, αρχαιολογικό χώρο του Εμπορειός.
Παράλληλα θα υπάρξει κι ένα θεατρικό αναλόγιο  με κείμενα σύγχρονων ελλήνων λογοτεχνών, σε επιμέλεια και παρουσίαση συντελεστών του ΔΗΠΕΘΕ και συγκεκριμένα του καλλιτεχνικού του διευθυντή Γ. Ζαφείρη, της Μαρίας Παππά και Μαρκέλας Φραγκομίχαλου.
«Στου φεγγαριού τις όχθες» όπως τιτλοφορείται το αφιέρωμα ευελπιστεί να καταστεί, όπως και πέρσι, η πιο όμορφη νύχτα του Χιώτικου καλοκαιριού σ’ έναν απ’ τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους του Αιγαίου.
Πέρα από τη συναυλία το ΔΗΠΕΘΕ θα συμμετέχει στη διοργάνωση  με την παράσταση «Τρεις jazz ιστορίες, τη χειμερινή δουλειά του θεάτρου, 
Προσαρμοσμένη όμως στις θερινές συνθήκες.
Ημέρα: Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012 ( Πανσέληνος )
Η καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ , φέρει την υπογραφή του Γιώργου Περαντάκου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ