26.9.2013 8:04

Τους κινητοποίησε

ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΑ ΤΑΜΠΑΚΙΚΑ

Άμεση παρέμβαση των συνεργείων της ΔΕΥΑΧ είχε ως αποτέλεσμα η ανοιχτή επιστολή του επικεφαλής της Λ.Α.Σ. Μ. Σκούφαλου στον Δήμο Χίου σχετικά με την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει η εκβολή του ρέματος της Αγίας Ειρήνης στα Ταμπάκικα.

Στην επιστολή του ο κ. Σκούφαλος υπογράμμιζε την ανάγκη έργων στην περιοχή καθώς στα 50 τελευταία μέτρα της εκβολής του ρέματος έχει δημιουργηθεί μία τεράστια χαβούζα που προκαλεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Τα στάσιμα νερά σε συνδυασμό με τα λύματα και τα σκουπίδια έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική ενώ δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις τριγύρω επιχειρήσεις.

Το θέμα μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Σκούφαλο θα πρέπει να τεθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο μιας και θα πρέπει να γίνουν μόνιμες συνολικές παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος και αναβάθμισης της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τηδημοσιοποίηση της επιστολής συνεργεία της ΔΕΥΑΧ ξεκίνησαν την αποκατάσταση του ρέματος ανοίγοντας κατ’ αρχήν διεξόδους ροής των στάσιμων υδάτων προς τη θάλασσα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ