5.5.2014 15:04

Τους ενημέρωσε για την πορεία του ΔΗΠΕΘΕ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Με την ενημέρωση και του  Στ.Κάρμαντζη, έκλεισε την Κυριακή ο κύκλος των  συναντήσεων όλων των υποψήφιων σχηματισμών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με τα στελέχη του ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου.

«Υποψήφιοι περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες του Β.Α. απέκτησαν πλήρη γνώση για τον τρόπο που οφείλεται να στηριχτεί ο φορέας εκ μέρους της Περιφέρειας Β.Α., αλλά και για τις δυσλειτουργίες που προκαλούνται εκ μέρους της Δημοτικής αρχής Χίου.  

Προτάθηκε και συμφωνήθηκε από όλους η συμβολή στο μέτρο του δυνατού, η οποία και θα καταστήσει το Δη.Πε.Θε.Β.Α. έναν από τους βασικούς πολιτιστικούς πυλώνες στα ακριτικά νησιά του Β.Α..

Η καλή συνεργασία της Π.Β.Α. θα μπορούσε να γεννήσει ένα νέο μικρό «Άρμα Θέσπιδος» που θα δύναται να παρουσιάσει το έργο του και στην πλέον απομακρυσμένη περιοχή που ανήκει στη ζώνη ευθύνης της Π.Β.Α.

Με την υποστήριξη όλων, με κατανόηση και σεβασμό στο θεσμό και στο χρέος που έχει ο τελευταίος στον ακρίτα του αιγαίου, με πνεύμα συλλογικότητας και αναγνώρισης στο όνομα του πολιτισμού, ελπίζουμε για μια καλύτερη και αποδοτικότερη παρουσία του Δη.Πε.Θε. σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας στο άμεσο μέλλον.

Οι Περιφέρειες της χώρας άλλωστε, πέραν των υποχρεώσεών τους έχουν και λόγο ως εταίροι των Δη.Πε.Θε., για τούτο και θα πρέπει πολύ σύντομα να εξεταστεί η εκπροσώπησή τους στα Διοικητικά Συμβούλια των εκάστοτε οργανισμών», αναφέρει σε σχετική ενημέρωση το ΔΗΠΕΘΕ. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ