29.2.2012 11:04

Τόνωση ρευστού 26,5 εκ. ευρώ

ΜΙΑ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ

Η δυνατότητα που παρέχουν οι απαλλοτριώσεις να ολοκληρωθεί ανεμπόδιστα πλέον η επέκταση του αεροδρομίου επισκιάζει, ίσως, την εξίσου σοβαρή οικονομική παράμετρο της υπόθεσης.
Ήδη από τις 23 Φεβρουαρίου έχουν εκδοθεί οι επιταγές των 99 δικαιούχων της αποζημίωσης και ίσως αυτή την ώρα να τους έχουν ήδη παραδοθεί ανά χείρας. Συνολικά στους 99 δικαιούχους αναλογεί ποσό 26,5 εκ. ευρώ, με ένα μέσο όρο να αποδίδει ανά δικαιούχο περί τις 250.000 ευρώ.
Τη δεδομένη οικονομική συγκυρία η εισροή τέτοιων αναπάντεχων κεφαλαίων στην αγορά του νησιού λειτουργεί σίγουρα τονωτικά, αρκεί να πρυτανεύσει ο πατριωτισμός και τα λεφτά να μην … πετάξουν για την ασφάλεια των ξένων τραπεζικών οίκων. Στην ουσία στους 99 συμπατριώτες μας δίνεται μια νέα ευκαιρία εκκίνησης της ζωής τους, κάτι που έδειξαν και οι ίδιοι να κατανοούν με την παρέμβαση τους ώστε να μην αποτραπεί την τελευταία ώρα η απαλλοτρίωση, διαχωρίζοντας τη θέση τους από όσους είχαν αναγορευτεί ως προστάτες και κηδεμόνες τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ