11.4.2013 17:03

Τον Ιούνιο το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Στις 10 Ιουνίου θα παραδώσει το ΣΔΟΕ το πόρισμά του για τους τέσσερις συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.
Σήμερα, τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής ενημερώθηκαν από το ΣΔΟΕ για αυτή την εξέλιξη και για αυτό αποφάσισαν να ζητήσουν μικρή παράταση των εργασιών τους έως τις 25 Απριλίου, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στη συνέχεια.
Την Τρίτη, θα κληθεί στην επιτροπή το στέλεχος του ΣΔΟΕ Γιώργος Καρασμάνης, που ασχολείται με την επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ.
Εν τω μεταξύ, υπόμνημα έστειλε στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής  δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Ο κ. Βαξεβάνης απορρίπτει την κατηγορία ότι αφαίρεσε από τη λίστα που δημοσίευσε όνομα επιχειρηματία, αντιτείνοντας ότι επανειλημμένα έχει δημοσιεύσει ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας βρίσκεται στη λίστα. «Για ό,τι δημοσίευσα, κρίνομαι δημοσιογραφικά και όχι από επιτροπές της Βουλής» τονίζει, μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ