28.5.2014 10:28

Τον διαγράφει από τον συνδυασμό;

«Κόκκινο πανί» στην παράταξη Λαμπρινούδη ο Μιχάλης Κοντούδης

Η έντονη φημολογία ότι η αναρρίχηση του Μιχ. Κοντούδη στην πρώτη εκλόγιμη θέση μεταξύ των υποψηφίων όλων των συνδυασμών στηρίχθηκε σε μια καθαρά προσωπική στρατηγική εκ μέρους του εδώ και τρία χρόνια, έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος και στη σκέψη του Πολύδωρου.

Ο δήμαρχος αντιλαμβάνεται τώρα ότι όλος ο θόρυβος που προκλήθηκε γύρω από το πρόσωπο του προέδρου της ΔΗΚΕΧ εν τέλει λειτούργησε εις βάρος της δημοτικής αρχής και χθες εκμυστηρεύονταν σε στενούς συνεργάτες του ότι μελετά το ενδεχόμενο να τον διαγράψει από το συνδυασμό!

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η πληροφορία που έφτασε αστραπιαία στο δημοτικό γραφείο, ότι, αμέσως μετά την ανακοίνωση 5-6 αποτελεσμάτων την Κυριακή, ο Μιχ. Κοντούδης έσπευσε να συγχαρεί το Μαν. Βουρνού. «Στο λέγαμε, ο Κοντούδης κάνει προσωπικό παιχνίδι», άρχισαν να φωνάζουν στο δημαρχιακό γραφείο οι λίγοι συνεργάτες του Πολύδωρου, που βρίσκονταν την ώρα εκείνη δίπλα του. Εκείνος άκουγε, προς στιγμήν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Όσο περνούν οι μέρες όμως, τόσο πιο πολύ ενστερνίζεται την άποψη να τραβήξει μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή του συνδυασμού με τον Μιχ. Κοντούδη, «κόκκινο πανί» για πολλούς στον «Όλοι μαζί για τη Χίο μας».  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ