20.4.2012 20:24

Τομάζος – Γιαννάρας πέταξαν σωσίβιο στο ΠΑΣΟΚ

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Την ύστατη κυριολεκτικά ώρα και με συναίσθηση της κομματικής ευθύνης Μικές Γιαννάρας και Κώστας Τομάζος δέχτηκαν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο Χίου του ΠΑΣΟΚ. Η υποψηφιότητα Γιαννάρα οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η αντίστοιχη Τομάζου μόλις σήμερα το πρωί. Ο δημοτικός σύμβουλος θα υποχρεωθεί να καταθέσει την παραίτηση του από την προεδρεία του Νομικού Προσώπου του Δήμου, στην οποία όμως ενδέχεται να επιστρέψει σε περίπτωση μη εκλογής.
Πρόκειται για δυο υποψηφιότητες οι οποίες δημιουργούν νέους συσχετισμούς στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με το Μ. Γιαννάρα να χαρακτηρίζεται από σταθερή προσωπική εκλογική βάση, γεγονός που αποδεικνύεται σε όλων των μορφών τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχει λάβει μέρος, ενώ η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, Κ. Τομάζος θα στηριχθεί στην πηγή των Μαστιχοχωρίων.  Πρόκειται για υποψηφιότητα με σοβαρά ερείσματα στα Μαστιχοχώρια, καθώς είναι γνωστοί οι δεσμοί φιλίας που τον συνδέουν με τον αντιδήμαρχο Μαστιχοχωρίων, Ηλ. Κλεισσά, αλλά διαθέτει και προσβάσεις στα λαϊκά στρώματα και το χώρο του εμπορίου από την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Καθοριστικό ρόλο στην καταφατική απάντηση και των δυο φαίνεται ότι έπαιξε η παρέμβαση του Πολ. Λαμπρινούδη. 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ