23.1.2013 13:25

Τίτλοι τέλους για Τ.Ε.Δ.Β.

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με εντολή δημάρχου η νομική σύμβουλος του Δήμου, Γραμματική Αλλοίμονου, αναζητά αυτές τις μέρες σε συνεννόηση και με τη Δ.Ο.Υ. Χίου τον τρόπο με τον οποίο θα γραφτεί και ουσιαστικά το τελευταίο επεισόδιο στο πολύπαθο σήριαλ της Τεχνικής Εταιρίας Βροντάδου.

Η εταιρεία από το 2006 έχει επί της ουσίας αναστείλει τη λειτουργία της και είχαν τοποθετηθεί τότε εκκαθαριστές προκειμένου να κλείσει οριστικά. Όμως τα αρχεία είχαν κάνει φτερά, δεν βρέθηκε τίποτα που θα μπορούσε να βοηθήσει τη διαδικασία της εκκαθάρισης της, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα λόγω αδυναμίας εκτέλεσης των καθηκόντων τους, να παραιτηθούν και οι ίδιοι οι εκκαθαριστές.

Με την εκκαθάριση να μην έχει ολοκληρωθεί και με τις εκκρεμότητες και οφειλές της Τ.Ε.Δ.Β. σε ιδιώτες να χτυπούν την πόρτα του Δήμου Χίου συχνά – πυκνά και να οδηγούνται για διακανονισμό ή εκκαθάριση στις δικαστικές αίθουσες, η δημοτική αρχή προσανατολίστηκε στην οριστική διάλυση της εταιρείας.

Ωστόσο δεδομένης της απουσίας εκκαθάρισης, είναι απαραίτητες οι οδηγίες από τη Δ.Ο.Υ έτσι ώστε η διαδικασία να γίνει με το γράμμα του νόμου κι άλλη μια πληγή από το παρελθόν να κλείσει οριστικά για το Δήμο και κατ΄ επέκταση για το ταμείο του.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πριν 2 ημέρες

SUPER FALL OFFERS στα Entos