5.1.2013 22:00

Την Κυριακή στις 13.30 η εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Τον Στέλιο Καμπούρη θα εισηγηθεί για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο δεύτερο μισό της δημοτικής θητείας ο Πολ. Λαμπρινούδης. Στις αυριανές αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι θα κληθούν να ψηφίσουν για το προεδρείο του Συμβουλίου, με όλες τις ενδείξεις να συντείνουν στην επιστροφή του κ. Καμπούρη στη θέση του προέδρου μετά από περίπου 4 χρόνια, στο ρόλο που κατά γενική ομολογία ο ίδιος βοήθησε σημαντικά.
Παρότι δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο δημοτικό σχήμα, η επιλογή του Στ. Καμπούρη ανοίγει το δρόμο και για τις υπόλοιπες μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής δεδομένη θεωρείται η ανάληψη της προεδρίας του Πολυοργανισμού από τον Β. Μυριαγκό, η αντιδημαρχία Ομηρούπολης από τον Νίκο Νύκτα, η αντιδημαρχία Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων από το Ν. Μαρτάκη, η αντιδημαρχία Καρδαμύλων από τον Γ. Λιγνό, Αμανής από τον Γ. Χρίτη, Καμποχώρων από τον Στρ. Βεϊογλάνη, ενώ μια σειρά από άλλους συμβούλους δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη από πιο πόστο θα κληθούν να προσφέρουν (Στεφάνου, Γιανάρας, Θλιβήτου, Μούνδρος κα.).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ