4.2.2015 17:45

Την καθημερινή αυτονομία τους ζητούν τα Μαστιχοχώρια

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ», ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΙΤΣΗΣ

Να μπορούν να κινηθούν με μια σχετική αυτονομία που δεν θα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα μπορεί να λύσει ζητά η αντιδημαρχία της Νότιας Χίου, προκειμένου να παρεμβαίνει άμεσα στα προβλήματα. Το ζήτημα έθεσε στον Στρ. Γδύση ο αντιδήμαρχοςΑνδ.Βεργίτσης με αφορμή τις έκτακτες πιστώσεις για την αντικατάσταση λαμπτήρων στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Από τις 15.000 ευρώ που έχουν προβλεφθεί, οι 10.000 ευρώ θα κινηθούν για την κάλυψη των αναγκών της νότιας Χίου και οι άλλες 5.000 της κεντρικής. Ο κ. Βεργίτσης ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να περιμένει το ένα και μοναδικό συνεργείο για να προβεί στις αντικαταστάσεις, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να μπορεί να παρέμβει το μικρό τεχνικό συνεργείο της περιοχής, όποτε απαιτείται, διαχειριζόμενοι μόνοι τους το ποσό των 10.000 ευρώ. «Δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Μόνο εγώ ξέρω πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να διορθώνουμε άμεσα το πρόβλημα. Δεν μπορεί για μια λάμπα στα Μεστά να περιμένουμε το συνεργείο που αλλάζει άλλα φώτα στην Αμανή. Δεν είναι δυνατόν. Δώστε μας τις 10.000 ευρώ και κάντε έναν άλλον διαγωνισμό εσείς με τις 5.000 ευρώ για την κεντρική Χίο», τόνισε τις προάλλες για το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή. Το θέμα, ευτυχώς για τον ίδιο έγινε αποδεκτό κι έτσι θεωρητικά δεν αναμένονται άλλες καθυστερήσεις στις αντικαταστάσεις των προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ