18.4.2012 14:28

Την επόμενη Τρίτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

Την Τρίτη 24 Απριλίου στη Μυτιλήνη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια, χωρίς ωστόσο να συζητείται το θέμα των ανεμογεννητριών.

Tα ζητήματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
ΘΕΜΑ: 1ο ΕΓΚΡΙΣΗ 4ΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012.    
 ΘΕΜΑ: 2ο ΕΓΚΡΙΣΗ 1ΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΠ & ΟΣΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ 

ΘΕΜΑ: 3ο ΕΓΚΡΙΣΗ 1ΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΠ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ. 

ΘΕΜΑ: 4ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. 

ΘΕΜΑ: 5ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΠ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ. 

ΘΕΜΑ: 6ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ << ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΧΑΔΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΟΥΡΝΩΝ, ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΦΟΥΡΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ << ΣΚΥΛΟΜΑΝΤΡΑ >>.

 ΘΕΜΑ: 7ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΧΑΔΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΣΤΗ ΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ << ΚΑΤΑΦΥΓΙ>>. 

ΘΕΜΑ: 8ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ << ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ >> ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ. 

ΘΕΜΑ: 9ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ << ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ 2007-2013 >>.

 ΘΕΜΑ: 10ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ << AEGEAN REGATTA 2012 >> ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ