11.5.2015 12:00

Τίμησαν τη μάνα τα Νεχωρουσάκια

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ»

Μια διαφορετική γιορτή της μητέρας με πρωταγωνιστές τα παιδιά που χόρεψαν, έπαιξαν και παρουσίασαν μια ολόκληρη εκδήλωση για τις μαμάδες τους, πραγματοποίησε την Κυριακή στο Golden Sand ο Μορφωτικός Σύλλογος Νεοχωρίου «Άγις Μηνάς».

Κάθε χρόνο ο Σύλλογος τιμά ξεχωριστά τη μητέρα, διοργανώνοντας την εκδήλωση και τιμώντας πολύτεκνες μητέρες του χωριού.

Φέτος με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, τίμησε τις γυναίκες εκείνες που βρέθηκαν στη θέση της προέδρου για την προσφορά και τη δράση τους.

Η πρόεδρος του συλλόγου Π. Μαράτσου μίλησε για τις δραστηριότητες του και για τις εκδηλώεις που προγραμματίζει για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μην παραλείποντας να αναφέρει ότι το νεοσύστατο τμήμα της χορωδίας υπό τη διεύθυνσης του Μ. Βούκουνα αναζητά νέα μέλη.

Τα παιδιά έπαιξαν παραδοσιακά παιχνίδια κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στη χοροκίνηση και αμέσως μετά πήραν τη σκυτάλη οι μεγαλύτεροι μαθητές παρουσιάζοντας χορούς από όλη την Ελλάδα.

Ο Σ. Καραολάνης και η Στ. Αλατσατιανού ως υπεύθυνοι των χορευτικών τμημάτων μπορούν αν είναι περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ